Urška Merljak

INTINITI

Urška Merljak je univ. dipl. pravnica, spec. psihoterapije, mediatorka in amaterska raziskovalka plesa, starih tradicij in kultur. Pod blagovno znamko Intiniti je dejavna na področju osebne rasti, razvoja zaposlenih in bolj zavestnem načinu življenja in poslovanja po celovitem konceptu: telo – čustva – um – zavest. Pripravlja in vodi različne programe za psihosocialno področje, razvoj zaposlenih in skrbi za implementacijo instituta mediacije. Razvija inovativna osebna in poslovna Intiniti doživetja ter strokovna usposabljanja s čuječnostjo s povezovanjem znanosti, umetnosti in narave, z učinkom na osebno rast in razvoj zaposlenega, med drugim 5-zvezdično doživetje z znakom Slovenia Unique Experience STO. Koncept Intiniti doživetij je prejemnik srebrnega priznanja najboljšim inovatorjem Severno Primorske gospodarske zbornice leta 2021. Urška je tudi ustanoviteljica Društva za kakovost življenja Krlina – spodbujanje naravnega človekovega potenciala in praksa čuječnosti. Pionirsko zastopa »well-being« v sekciji ponudnikov turističnih storitev na GZS SPGZ s čimer si prizadeva za sistemsko, pravno in strokovno regulacijo področja.

Izobraževanje in usposabljanje zaposlenih v novi normalnosti – praktični primer

Petek – September 24. I 13:45

V skupini Domel se trudimo z izobraževanji in usposabljanji zagotavljati čim večjo podporo našim zaposlenim za izvajanje delovnih nalog in procesov. Z vsakoletnim planiranjem izobraževanj in usposabljanj želimo zajeti čim več potreb po obnovitvi ali novem znanju, zato planiramo tako strokovna izobraževanja kot tudi izobraževanja za mehke veščine.
Do koronakrize smo večino izobraževanj in usposabljanj izvajali klasično – v živo, zaradi omejitev pa smo izobraževanja in usposabljanja uspešno prenesli v digitalni svet. V pomoč nam je bila naša strateška usmerjenost v digitalizacijo, uporaba digitalne platforma z e- tečaji ter možnosti uporabe video konferenčnih klicev.