Kaj je EDUTAINMENT in komu je namenjen?

Edutainment je tradicionalni ustvarjalno izobraževalni dogodek, kjer so predstavljeni trendi na področju izobraževanja kadrov skozi konkretne izkušnje različnih podjetij. V letu 2021 z dvodnevnim dogodkom, ki bo potekal 23. in 24. septembra v Portorožu, pripravljamo vsebine, ki analizirajo različne vrste izvedbe izobraževanj, tehnološka orodja, ki so nam pri tem v pomoč in razgaljamo morebitne pasti.

Cilj je, da bi udeleženci iz drugega zornega kota kot do sedaj, pogledali na izobraževalne potrebe svojih kadrov za potrebe prihodnosti in jim v skladu s tem izbrali in pripravili primerna izobraževanja.

Vsi tisti, ki v podjetju skrbite za razvoj in izobraževanje kadrov nosite veliko odgovornost do podjetja, vodij in sodelavcev. Odgovornost, da zagotovite kvalitetno in primerno izobraževanje s pozitivnimi in merljivimi učinki.

Konferenca je namenjena izobraževalnim in vsem drugim managerjem ter ostalim poklicnim strokovnjakom, ki ste v podjetjih odgovorni za izobraževanje in razvoj zaposlenih. Vsem, ki verjamete, da sta izobraževanje in usposabljanje pomembni ter ključni poslovni funkciji, ki prispevata k večji rasti, obstojnosti in dolgoročnemu zdravju organizacije.

Kaj pridobite z udeležbo?

Vlaganje v razvoj zaposlenih je vaša konkurenčna prednost!

Glavne trende v industriji izobraževanj na enem mestu, s katerimi boste samozavestno vstopili v prihodnji dan.

Možnost za razpravo in izmenjavanje izkušenj na področju učenja.

Priložnost za povezovanje z ljudmi v izobraževalni panogi.

Nove uvide in ideje s katerimi boste okrepili svoje znanje.

Zabavo in sprostitev

Dva dni  vsebine obarvane z zabavo v družbi svojih poklicnih kolegov.

Izberite si svojo kotizacijo zdaj

Naj učenje za spremembe postane tudi vaša stalnica!

Rezervirajte si sedež na EDUTAINMENT dogodku.