Arty Party

Vasja in Špela, akademsko izobražena umetnika in ustanovitelja ARTY PARTY slikarskih zabav

Vasja in Špela sta nekakšna samoroga – umetnika in podjetnika. Njuna želja je bila, da umetnost približata širši množici in razbijeta mit, da je za slikanje potrebno imeti talent.  Pravzaprav želita ljudi spomniti, ne naučiti, saj je ustvarjanje ena prvih stvari, ki jih počnemo. Iz slikanja sta vzela le tisto najboljše in to je občutek, za sabo pa pustiti dvome in strah. Njuno glavno vodilo je narediti umetnost inkluzivno, da sodeluje vsak in ni namenjena le zaprtim umetniškim krogom. Enako kot s posamezniki sodelujeta tudi s podjetji. Njihove zgodbe pomagata prenesti na slikarsko platno. Nekaj podjetij, ki jim skupne prostore krasijo Arty Party umetnine in sidrajo vrednote podjetja so NKBM, Triglav, Roche, AKOS, Infinum, Malinca, Novartis in mnoga druga.

Slikanje in vinčkanje

Četrtek – September 22. I 20:30

Arty Party je slikarska zabava s čopičem v eni roki in kozarčkom vina v drugi.  Akademsko izobražena umetnika, Špela in Vasja, vas bosta vodila korak za korakom, od praznega platna do končne slike.

Najboljše pri tem pa je, da za to ne potrebujete popolnoma nobenih slikarskih izkušenj!
Ker se med slikanjem vklapljajo drugi možganski centri kot sicer, nam to lahko pomaga pri reševanju situacij in izzivov s katerimi se soočamo med delom.

Trenutki, ko lahko popolnoma odmislimo seznam vseh obveznosti so redki. Zagotavljamo vam, da je ta delavnica eden izmed njih!